Spring som Usain Bolt!

Du vet nog vem Usain Bolt är. Världens snabbaste man. Han har vunnit 8 OS-guld. Han har nuvarande världsrekorden på 100 meter (9,58) och 200 meter (19,19). På 100 meter är det en genomsnittshastighet på 37,6 km/h. Okej, du förstår. Killen är snabb som vinden.

Om jag nu sa åt dig: "Spring som Usain Bolt" Vad skulle du svara? "Aldrig!" Det skulle vara helt omöjligt för dig! Men om Usain Bolt hoppade in i din kropp och jag gav dig samma uppmaning skulle det vara jättelätt! Det skulle bara vara en fråga om att släppa fram Usain och låta honom springa.

På samma sätt är det med dig! När jag säger åt dig att Gud vill göra dig helig som Jesus är det omöjligt. MEN! Inte för Gud. Gud är helig! Genom att låta sig uppfyllas av Anden kommer heliga handlingar att komma naturligt. Det är som att Usain Bolt hoppar in i din kropp.

Det är superviktigt att du som kristen fokuserar, inte på att alltid göra rätt, utan på att bli uppfylld av den helige Anden och se till att du inte står i vägen när Anden vill springa med dig! Anden är svaret på den omöjliga frågan! Det är Anden som uppfyller människan så att hon kan bli som Jesus.